RAKENNUSALAN TELESKOOPPIKUROTTAJAT

Rakennusalan teleskooppikurottajalla voidaan siirtää, kuljettaa ja nostaa sekä kuormia että henkilöitä. Kurottaja voi olla kiinteä tai pyörivä. Jälkimmäisessä tapauksessa sen varusteluun kuuluu pyörivä puomi.
Teleskooppikurottaja on erittäin monipuolinen kone, jota rakennusalalla voidaan käyttää nostotrukkien, henkilönostokorien ja nostokurkien sijasta.
Nostotrukkeihin verrattuna kurottaja ulottuu korkeammalle ja kauemmas teleskooppipuominsa ansiosta. Se tarjoaa paremman näkyvyyden sivulle sijoitetun puomin vuoksi, ja sitä voidaan käyttää epätasaisessa maastossa.
Jos teleskooppikurottajassa on henkilönostokori, sitä voidaan käyttää nostettuna työtasona. Se tarjoaa vakaamman, kantokykyisemmän ja tilavamman työtason, jonka voi nostaa jopa 6 metrin korkeuteen.  Nostokoukulla tai vinssillä varustettuna kurottaja voi monissa tilanteissa korvata nostokurjen. Kauhalla varustettuna se sopii materiaalien siirtämiseen maassa.
Teleskooppikurottajalla voi tehdä hyvin monenlaisia töitä, ja se on tukeva ja helposti hallittavissa myös ahtaissa ympäristöissä kahden ohjaavan akselin ansiosta.
Dieci-teleskooppikurottajien laajasta valikoimasta löytyy sopiva jokaisen työmaan vaatimuksiin. Helppokäyttöisyyden ja loogisuuden ansiosta koneen käyttö on nopea oppia ja työskentely on erittäin turvallista.

RAKENNUSALAN DIECI-TELESKOOPPIKUROTTAJAT

Todella ainutlaatuisesta valikoimasta löytyy täsmälleen oikeat kantokyky- ja nostokykyominaisuudet jokaiselle rakennusalan yritykselle tai konevuokrausyritykselle kuormien siirto- ja nostotöiden suorittamiseen.
Lisäksi teleskooppikurottajiin voi asentaa lisävarusteita, jotka tekevät niistä täydellisesti mukautettavia.

Kiinteäpuominen teleskooppikurottaja

Nivelpuomillinen teleskooppikurottaja

Pyörivä teleskooppikurottaja

Rakennuskoneet

UUSI GIUGIARO DESIGN -OHJAAMO

Rakennusalan teleskooppikurottajissa uutuutena on uusi Giugiaro Design -ohjaamo. Se on tarkoitettu parantamaan tuntuvalla tavalla työolosuhteita ja näkyvyyttä ohjaamosta, keventämään käyttäjän työtä ja helpottamaan pitkien työpäivien rasitusta tai suojaamaan käyttäjää haitallisilta ympäristötekijöiltä.

Cabina Giugiaro | Sollevatori ed Elevatori Telescopici Dieci

Oletko rakennustyökoneiden vuokraaja?

Tutustu uuteen rakennusalan teleskooppikurottajien valikoimaan, jossa hankintaehdot on suunniteltu erityisesti vuokrauspalvelua ajatellen.

Latest news

Why rent a DIECI vehicle

For a rental company, choosing a DIECI telehandler is an excellent investment because it provides the guarantee of a safe, versatile and easy-to-handle product.

What is a dumper and how to choose the right one

Dumpers are motorised four-wheeled vehicles that are essential for any construction site. Here's how to choose the right model for your needs.

Telehandler: is it better to buy or rent?

Buy or rent a telehandler? Here's how to choose the best solution, weighing up costs and investments.

RAKENNUSALAN TELESKOOPPIKUROTTAJIEN KÄYTTÖKOHTEET

Rakennustyöt

Uudisrakentamisessa, päällystys- ja pinnoitustöissä tai saneerauksissa ja restauroinneissa teleskooppikurottaja on korvaamaton kone nykyaikaisessa rakennusteollisuudessa.
Monipuolisen valikoiman ansiosta vankkarakenteisia, helppokäyttöisiä ja moneen työhön ja tilanteeseen taipuvia Dieci-teleskooppikurottajia käytetään usein rakennusalalla. Kurottajia on saatavana nostokorkeudella 5,78–30 m ja kantokyvyllä 2 500–23 000 kg, joten ne suoriutuvat varsin moninaisista nosto- ja siirtotöistä.
Lisävarusteiden ansiosta (haarukat, kauhat, nostokoukut, nostokorit, vintturit, vinssit, nostopuomit) teleskooppikurottajaa voi käyttää nostotrukkina, nostotyölavana tai nostokurkena esimerkiksi hiekan, maan ja tiilien siirtämisessä.
Rakennusalalla arvostettuja ominaisuuksia ovat myös virhetoimintoja estävät turvajärjestelmät sekä helppokäyttöisyys, sillä koneita käyttävä henkilöstö voi välillä vaihtua, ja jokaisen työtiimin on osattava käyttää konetta nopeasti ja turvallisesti.

Sollevatori ed Elevatori telescopici Edilizia Dieci
ristrutturazioni-edili

Rakennusten saneeraus

Rakennusalan teleskooppikurottajat ovat erittäin hyödyllisiä saneeraustöissä, erikoishuoltotöissä sekä restaurointi-, entistys- ja konservointitöissä.
Korjausrakentamisessa vastaan tulee usein hankaluuksia, joita ei voi ennakoida suunnitteluvaiheessa. Monikäyttöinen teleskooppikurottaja ja erilaiset lisävarusteet (haarukat, kauhat, nostokoukut, korit, vinssit, vintturit, nostopuomit) auttavat saneeraustöitä tekeviä rakennusliikkeitä ratkaisemaan tällaiset haasteet.
Lisäksi saneerauskohteet sijaitsevat usein vaikeapääsyisissä paikoissa, esimerkiksi kaupunkien historiallisissa keskuksissa, rakennusten sisällä tai pihoilla. Kaikki Dieci-teleskooppikurottajat ovat kompakteja ajoneuvoja, joilla on erittäin suuri käsittelyteho, mininostolaite-Apollosta tehokkaaseen Herculekseen, jonka nostokyky on 23 000 kg ja nostokorkeus 10,15 m.

Suurikokoisten rakenteiden pystytys ja laitteistojen kokoonpano

Rakennusalan teleskooppikurottajaa voi hyvin käyttää myös sellaisissa rakennustöissä, jotka eivät liity suoranaisesti rakennusalaan, kuten suurten väliaikaisten rakenteiden pystyttäminen (yleisötapahtumien katsomot, konserttilavat, messuosastot, huvipuistot jne.) tai uusiutuvien energialähteiden suurikokoisten laitteistojen kokoonpano, esimerkiksi aurinkopaneelit tai tuulivoimalat.
Tuulimyllyjen osien liikuttelu on vaikeaa ja edellyttää suurta varovaisuutta. Pylväisiin on tartuttava niiden painopisteestä nostettaessa ja siirrettäessä niitä varastointialueelta asennuspaikalle. Dieci-teleskooppikurottajalla tämä onnistuu turvallisesti erilaisten ohjauslaitteiden ansiosta, joiden avulla suurta nostovoimaa voidaan hallita erittäin tarkasti.
Lisäksi näiden koneiden helppokäyttöisyys myös epätasaisessa maastossa tai ahtaissa ympäristöissä tekee niistä ihanteelliset yrityksille, jotka toimivat maasto-ominaisuuksiltaan erilaisilla työmailla tai pystyttävät rakenteita asutuskeskuksiin.
Rakennusalan teleskooppikurottajaan voi myös asentaa erilaisia lisävarusteita (haarukoita, kauhoja, nostokoukkuja, henkilönostokoreja ja materiaalinsiirtokoreja, vinttureita, nostopuomeja) monikäyttöisyyden lisäämiseksi.

montaggio-di-grandi-strutture
Sollevatori ed Elevatori porti e aeroporti Dieci

Logistiikka, satamat ja lentokentät

Tavaroiden siirtämiseen ei yksinkertaisesti ole olemassa parempaa välinettä kuin Dieci-teleskooppikurottaja. Kuormien siirtämisestä puheen ollen on ehdottomasti mainittava logistiikkasektori.
Dieci-teleskooppikurottajan valinnalle on lukuisia syitä: turvajärjestelmät, hyvä näkyvyys ohjaamosta kuljetuksen aikana, alhainen melutaso, helppokäyttöisyys, integroitu veto talvikuukausia ja pohjoisen olosuhteita varten, mukava ohjaamo, täsmällinen ohjaussauva, pieni koko ja ketteryys. Logistiikka-ala asettaa erityisiä vaatimuksia kuormituskapasiteetille ja kuormien käsittelylle: suuria kuormia siirretään jatkuvasti ja usein hyvin ahtaissa ympäristöissä.
Dieci-koneiden laajaan valikoimaan kuuluu koneita, joiden kantokyky on 2 500–23 000 kg ja nostokorkeus jopa 30 metriä, joten sarjasta löytyy varmasti sopiva kaikkiin siirtelytarpeisiin.
Samasta syystä teleskooppikurottajiamme käytetään myös satamissa ja lentokentillä esimerkiksi lentokoneiden siirtämiseen huoltopaikalle tai tavaran kuljettamiseen lastattavaksi.
Näissä tilanteissa erittäin hyödyllisiä ovat lukuisat lisävarusteet (haarukat, kauhat, nostokoukut, henkilönostokorit ja materiaalinsiirtokorit, vinssit, nostopuomit). Ne monipuolistavat edelleen kurottajan käyttöä ja mahdollistavat myös näiden laitosrakenteiden huoltotarpeiden täyttämisen.

RAKENNUSALAN DIECI-TELESKOOPPIKUROTTAJIEN SARJA

Apollo

Apollo on teollisuuden ja rakennusalan käyttöön tarkoitettu kiinteäpuominen teleskooppikurottaja, jonka etuja ovat monipuolisuus ja minikurottajan erittäin hyvä hallittavuus ahtaissa ja hankalapääsyisissä tiloissa.
Koneen monikäyttöisyyttä lisäävät sen laajaan lisävarustevalikoimaan kuuluvat nostokoukut, erilaiset pihdit, kaivu- ja materiaalikauhat, vinssit ja nostokorit.
ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo on luokassaan erittäin tilava ja mukava työympäristö. Innovatiivisesta ultrakevyestä DSCS (Double Skin Composite System) -komposiittimateriaalista valmistettu ovi eristää hyvin lämpöä ja melua. Tuloksena on ohjaamo, jonka työskentelymukavuus on erinomainen.

 • ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo
 • Ovi DSCS (Double Skin Composite System) -materiaalista

Dedalus

DEDALUS-teleskooppikurottajat soveltuvat erityisen hyvin tienhoitoon sekä historiallisissa keskuksissa ja tunneleissa tehtäviin töihin.
Pienikokoista ja kompaktia konetta valmistetaan erilaisilla nostokyvyillä ja nostokorkeuksilla, ja se erottuu edukseen erinomaisen hallittavuutensa, tehonsa, tarkkuutensa ja erittäin joustavien liikkeidensä ansiosta.
Tähän teleskooppikurottajaan voi asentaa uuden FNR-ohjaussauvan, jolla käyttäjä voi ohjata tarkasti ja turvallisesti koneen kaikkia toimintoja kevyellä kädenliikkeellä.
ROPS-FOPS-hyväksyttyyn ohjaamoon on saatavana myös ilmastointi.
LCD-näytöllinen ajotietokone valvoo koneen kaikkia toimintaparametreja.

 • Uusi CAN-väylän kautta toimiva ohjaussauva
 • Kaksinopeuksinen hydrostaattinen voimansiirto
 • Uusi FNR-ohjaussauva – lisävaruste
 • ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo
 • Saatavana uudella ohjaamolla Giugiaro Design

Icarus

ICARUS-sarjaan kuuluu teleskooppikurottajia, jotka sopivat rakennusalan ja teollisuuden töihin vankan rakenteensa, kantokykynsä ja nostokorkeutensa ansiosta.
Moottoritila on suunniteltu eristämään melua ja optimoimaan lämmön siirtyminen. Koska ICARUS-kurottajaa käytetään usein pölyisissä ympäristöissä, sen ilmansuodattimeen on asennettu esisuodatin, joka estää pölyn ja hankaavien hiukkasten sisäänpääsyn tehostaen moottorin toimintaa ja pidentäen sen käyttöikää.
ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo tarjoaa miellyttävän työympäristön, ohjaamoon voi lisävarusteena asentaa ilmastointilaitteiston sekä automaattisella jousituksella varustetut istuimet.

 • ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo
 • Ilmansuodattimeen liitetty esisuodatin
 • Saatavana uudella ohjaamolla Giugiaro Design

Samson

SAMSON-teleskooppikurottajat ovat vankkoja ja kantokykyisiä koneita, ja ne soveltuvat erityisesti raskaisiin ja intensiivisiin töihin sekä rakennusalalle että teollisuuteen, kun vaatimuksena on suuri nostokyky.
Samson sopii erityisesti painavien materiaalien lastaukseen ja purkamiseen vastavivulla varustetun puomin kinemaattisten ominaisuuksien ansiosta, jotka suurentavat huomattavasti haarukkakelkan pyörimiskulmaa, erityisen tehokkaasti yhdistettynä kauhan käyttöön.

ROPS-FOPS-hyväksyttyyn ohjaamoon voi asentaa ilmastointilaitteiston sekä LCD-näytöllä varustetun ajotietokoneen.

Tähän teleskooppikurottajien sarjaan voi asentaa VS Vario System EVO2 -voimansiirron, jossa on neljä erilaista ohjaustilaa: Auto, Loader, Creeper ja ECO. Kuorman tunnistavaan säätötilavuuspumppuun liitetyllä proportionaalisella 4 in 1 -ohjaussauvalla lisätään ajonopeutta ja ohjataan jopa neljää samanaikaista liikettä.

 • ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo
 • VS Vario System EVO2 -voimansiirto
 • Proportionaalinen ohjaussauva 4 in 1
 • Kuormantunteva säätötilavuuspumppu
 • Ilmastointijärjestelmä
 • Digitaalinen nopeusmittari
 • Saatavana uudella ohjaamolla (Giugiaro Design)

Zeus

Nämä mallit ovat rakennusalan teleskooppikurottajia, joissa yhdistyvät teho ja ketteryys raskaiden kuormien siirtämiseen ahtaissa ympäristöissä. ZEUS-kurottajan hydrostaattinen voimansiirto on yhdistetty polkimella käytettävään ryömitysohjaukseen (INCHING), jonka ansiosta kone liikkuu hitaasti myös moottorin täysillä kierroksilla.

Vastavivulla varustetun puomin kinemaattisten ominaisuuksien ansiosta haarukkakelkan pyörimiskulmaa voi suurentaa huomattavasti. Lisäksi ulostyöntösylinteri on sijoitettu puomin sisään. Nämä ominaisuudet tekevät siitä kätevän ja turvallisen lastaus- ja purkutöissä. Rakennustyömaiden käyttöön suunnitellun koneen ohjaamo sisältää kaikki tarvittavat turvalaitteet, sillä on ROPS-FOPS-hyväksyntä, ja ohjaamoon voi ilmasto-olosuhteiden vaatiessa asentaa lisävarusteena ilmastoinnin sekä uudet automaattijousituksella varustetut istuimet.

 • ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo
 • Polkimella ohjattava ryömitys
 • Hydrostaattinen voimansiirto
 • Ilmastointilaitteisto – lisävaruste
 • Saatavana uudella ohjaamolla (Giugiaro Design)

Hercules

HERCULES-sarjaan kuuluu kantokykyisiä teleskooppikurottajia, jotka sijoittuvat ’jättikoneiden’ kategoriaan. Ne sisältävät kaikki turvallisuuteen, ohjattavuuteen ja käyttömukavuuteen liittyvät edut edistyneiden hydraulisten ratkaisujen ohella.
Niiden ansiosta ne pystyvät hyödyntämään mahdollisimman hyvin kaiken voimansa suurilla rakennustyömaillakaivos- ja louhosalueillasatamissa ja telakoilla ja yleensäkin raskaissa töissä. Etuja ovat optimaalinen ja huomattavan alhainen polttoaineen kulutus pakokaasun käsittelyjärjestelmään kuuluvan SCR-katalysaattorin ansiosta. Kurottajassa on hydrostaattinen voimansiirto ja akseleiden välinen tasauspyörästön lukko joka tasaa etu- ja taka-akselin pyörien pyörimisnopeuden, jolloin minimoidaan kitkavoimat ja säästetään polttoainetta.
Lisäksi varusteluun kuuluu sähköisesti ohjattava proportionaaliventtiili (Load Sensing – Flow Sharing) sekä polkimella ohjattava ryömitystoiminto (Inching), joka mahdollistaa koneen hitaan liikkumisen myös moottorin täysillä kierroksilla.

 • SCR-katalysaattori
 • Hydrostaattinen voimansiirto
 • Akseleiden välinen tasauspyörästön lukko
 • Kuorman tunteva, virtausta jakava sähköisesti ohjattava proportionaaliventtiili
 • Polkimella ohjattava ryömitys

Pegasus

PEGASUS on pyörivä teleskooppikurottaja, jonka pyöritys voi olla jatkuva (360°) tai ei-jatkuva (400°). Tähän kurottajaan voi asentaa monenlaisia lisävarusteita työn vaatimusten mukaan, jolloin yksi ja sama kone voi toimia kurottajana, nostotyölavana ja nosturina.
Pegasus-malli /400°
 on suunniteltu erityisesti vuokrakonemarkkinoille. Siinä on ei-jatkuva pyöritys 400°, ja sen tärkeimmät ominaisuudet ovat helppokäyttöisyystukevuus, luotettavuus sekä täydellinen turvavarustelu, mukaan lukien kuormituksenrajoitin sekä uusimman teknologian mukainen laitteisto koneen ohjaamiseen erilaisissa rasitus-, kuormitus-, maasto- ja nopeusolosuhteissa.

Mallin 400° kaikkien ominaisuuksien lisäksi jatkuvasti 360° pyörivän Pegasus-kurottajan varusteluun kuuluvat tukijalat automaattisella vaaituksella sekä elektroniikkaohjausjärjestelmä (toteutus CAN-väylätekniikalla), joiden ansiosta konetta voi käyttää missä tahansa asennossa tukipinnan, tukijalkojen asennon sekä kuormituksen perusteella. Järjestelmä mittaa reaaliaikaisesti optimaaliset työskentely- ja turvallisuusparametrit laajan diagnostiikan kautta mahdollistaen näin täydellisen hallinnan.
Varusteluun kuuluvat lisäksi uusi kuorman tunnistava ja virtausta jakava hydrauliventtiili (Load Sensing / Flow Sharing) sekä uusi pyörivä nivel integroidulla pyöritysanturilla.

Puomin pyöritysnopeutta säädetään/alennetaan tarkan ja herkkätuntoisen, käyttäjän paikallaolon tunnistavan kapasitiivisen ohjaussauvan avulla.

Koska ohjausasema kääntyy automaattisesti ajosuuntaan, konetta voi ajaa puomi jopa 180° käännettynä, jolloin liikkuminen on helpompaa ahtaissa työskentelypaikoissa.

Ohjaussauvaan liitetty Ecowork-järjestelmä säästää polttoainetta mahdollistaen sen, että dieselmoottorin tehoa otetaan vain tarvittaessa.

Ohjaamon jo sinällään optimaalista mukavuustasoa (ROPS-FOPS-hyväksyntä, turvallisuusvarusteet ja ilmastointi) on parannettu edelleen uudella Smart-navigointijärjestelmällä, joka huolehtii koneen tärkeimpien elektronisten toimintojen ohjauksesta: ajotila, tyhjäkäynnin säätö, ajonopeus ja vianmääritys.  

 • Jatkuva (360°) ja ei-jatkuva (400°) pyöritys
 • Kuormituksenrajoitin
 • Tukijalat automaattisella vaaituksella
 • Kuorman tunteva / virtausta jakava hydrauliventtiili
 • Kuljettajan paikallaolon tunnistava kapasitiivinen ohjaussauva
 • ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo
 • Älykäs navigointijärjestelmä

Pivot

PIVOT on kompakti, kevyt ja korkealaatuisista komponenteista koostuva nivelöity teleskooppikurottaja. Tämä teleskooppipuomilla varustettu nivelrunkoinen pyöräkuormaaja sopii erityisen hyvin ahtaissa ympäristöissä tehtäviin töihin, joissa tarvitaan tehokasta ja käyttökustannuksiltaan edullista konetta.

Moottori (takana) on asennettu pituussuuntaan, mikä helpottaa huoltoa ja näkyvyyttä sekä sivulta että takaa.

Kaikki tärkeät osat, kuten kardaaniakseli ja työntösylinteri, on suojattu, ja tappeihin ja holkkeihin on asennettu Long Life -tiivisteet. Tehostetun jarrujärjestelmän ja ryömityspolkimen avulla etenemisnopeutta on helppo hallita myös moottorin täysillä kierroksilla.

Turva- ja nostovarusteisiin kuuluu kuormituksenrajoitin.

ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo on asennettu luokassaan matalimmalle, se sisältää kaikki turvalaitteet ja sen suunnittelussa on huomioitu käyttäjän mukavuus: kattoluukku, TFT-värinäyttö ja käyttäjän paikallaolon tunnistava kapasitiivinen ohjaussauva. Ohjaamoon on saatavana myös ilmastointi, joka huolehtii ohjaamon tehokkaasta ilmankierrosta.

 • Polkimella ohjattava ryömitys
 • Kuormituksenrajoitin
 • Long Life –tiivisteet
 • ROPS/FOPS-hyväksytty ohjaamo

Betoniautot

Dieci-betoniauto on suunniteltu erityisesti raskaaseen ja intensiiviseen käyttöön. Se on tehokkain italialainen hydrostaattinen betoniautobetonin tuotto 100 m³ vain viidessä työtunnissa.

Raskaaseen ja intensiiviseen käyttöön suunniteltu F7000 CCS on hyväksytty maantieajoon myös täydellä kuormalla.

Koneessa voi olla:

 • automaattisesti lukkiutuva etuakseli,
 • 2-nopeuksinen jakovaihteisto, sähköinen tai mekaaninen ohjaus,
 • hydrostaattinen voimansiirto,
 • neljä vetävää ja ohjaavaa pyörää, nelipyöräjarrutus,
 • öljykylpy-levyjarrut,
 • korkeussäädettävä ja 180° kääntyvä tyhjennysputki
 • elektroninen punnituslaitteisto sekä tulostin tai hydraulinen tunnistin
 • korkeapainepesupumppu
 • lämmitetty äänieristetty umpiohjaamo
 • betonin tyhjennysastia

Käytännössä toimivaksi testattu kuupan spiraalimuoto varmistaa massan tasaisen laadun.

Paksusta teräksestä valmistettu sekoitusrumpu on kestävä ja pitkäikäinen. Automaattitäyttöisen kuupan ansiosta seos voidaan valmistaa myös kohteissa, jotka ovat kaukana betonin täyttöpaikoista.

Kippiautot

Dieci-kippiautot ovat monipuolisia, helposti ohjattavia, kevyitä ja ketteriä koneita, joita on saatavana erilaisilla kuormauskapasiteeteilla. Jokaisella mallilla on omat erityisominaisuutensa, jotka on suunniteltu erilaisten töiden tarpeisiin.

Kippiautot sopivat hyvin materiaalien siirtämiseen rakennustyömailla tai teollisuudessa, ja niihin voi asentaa automaattitäyttöisen kuupan, jolloin kone pystyy täyttämään lavan itsenäisesti.

Ajoneuvon keskellä sijaitseva ohjauspyörä mahdollistaa suoran ohjaussäteen. Sujuvan liikkuvuuden varmistamiseksi rakennustyömailla ajoneuvoon voi valita nelipyöräohjauksen, poikittaisohjauksen tai kaksipyöräohjauksen.
Turvakaari on ROPS-FOPS-hyväksytty, ohjaamon mukavuustaso on erinomainen ja ohjausasema kääntyy kulkusuunnan mukaan.

Vertaa Dieci-sarjan malleja

UUSI GIUGIARO DESIGN – OHJAAMO

Rakennusalan teleskooppikurottajissa uutuutena on uusi Giugiaro Design -ohjaamo. Se on tarkoitettu parantamaan tuntuvalla tavalla työolosuhteita ja näkyvyyttä ohjaamosta, keventämään käyttäjän työtä ja helpottamaan pitkien työpäivien rasitusta tai suojaamaan käyttäjää haitallisilta ympäristötekijöiltä.
AGRI-kurottajien Giugiaro Design -ohjaamo tarjoaa erittäin korkeaa työskentelymukavuutta italialaisen tyylikkyyden ohella.
Tyylikkäät sisätilat ja ulkopuoli, automaailmasta tutut materiaalit, ergonomisuus ja valoisuus saavat aikaan upean kokonaisuuden.
Uusi lämpöeristys, äänieristys, alalla ainutlaatuinen iskunvaimennus sekä uusimman sukupolven elektroniikka parantavat käyttömukavuutta ja koneen ohjaus- ja hallintakokemusta.

 • Automaailmasta tuttu laadukas soft-touch-sisäverhoilu
 • Enemmän jalkatilaa
 • Kyynärnojan ja ohjauspylvään säätömahdollisuus
 • Lämmitettävä istuin, jossa kolme valinnaista jousitusjärjestelmää
 • Äänieristetty katto, kojelauta ja lattiamatot estävät ulkoa tulevan melun
 • Zero Shock System vaimentaa tehokkaasti tärinää varmistaen hyvän ajomukavuuden.
 • Vaimennusjärjestelmä koostuu neljästä säädettävästä iskunvaimentimesta, jotka vaimentavat iskuja ja tärinää 360°:n laajuudella.
 • Hyvän ilmastoinnin varmistavat kuusi puhallussuutinta, kattoluukku ja avattava takaikkuna sekä sähköisesti avattava sivuikkuna.
 • Kaksi ilmansuodatinta suojaa käyttäjää pölyltä ja hajuilta.
 • Laaja lasipinta parantaa näkyvyyttä.
 • Led-valot koneen rungolla ja puomissa
 • Sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät taustapeilit (huurtumattomat)
 • 7 tuuman näyttö kolmen langattoman kameran kuvalle