We're the extra mile that makes
all the difference

We have placed our customers front and centre and surrounded them with a global service
network in order to deliver everything they need precisely when it's needed:
qualified technical people, fully equipped workshops, genuine spare parts
and the possibility of signing up for tailored warranty and finance packages.

Du kan stole på os, altid og hvorsomhelst.

I Italien tilbydes vores konsulenttjenester, støtte og assistance gennem et netværk af autoriserede forhandlere og serviceværksteder, og hertil kommer de udenlandskefilialer og importører. Vedligeholdelsesindgrebene udføres af højtuddannede teknikere, der ved behov kan trække på erfarne designere fra moderselskabet for at kunne give kunderne hurtige svar og løsninger.

Styringen af reservedelstjenesten på verdensplan er organiseret på en sådan måde, at der altid er garanti for det nødvendige lager til at klare hasteforespørgsler, til ordinære vedligeholdelsesindgreb og til hurtig leverance til netværket af ekstraordinære reservedele.

stripe_servizi

ASSISTENZA

Pålidelighed, effektivitet og fint forgrenet tilstedeværelse: på den måde støtter vi vores kunder i hele verden.
Vi yder assistance i hele levetiden for vores teleskoplæssere, betonbiler, dumpere og alle vores maskiner. Takket være vores omfattende erfaring garanterer vi teknisk støtte på højt niveau til alle vores kunder overalt i verden gennem det fintmaskede net af uddannede og udvalgte forhandlere, som vi kan stole på.

RESERVEDELE

Vi garanterer hurtig levering takket være et stort lager af originale reservedele og det tætte netværk af forhandlere, der altid modtager punktlige forsyninger.
Købet af en maskine er en vigtig investering, der skal beskyttes hele tiden. For at kunne garantere optimal drift af maskiner som teleskoplæssere eller betonbiler er det vigtigt altid kun at anvende originale reservedele, der er ensbetydende med kvalitet og sikkerhed. Vores centrallager er referencepunktet for alle vores autoriserede forhandlere, som vi hurtigt sender forsyninger til i hele verden , så vi altid kan være der for alle vores kunder.

VEDLIGEHOLDELSE

Præventiv, forudsigelig og planlagt: betroet til vores teknikerteam for at optimere styringen af den ordinære og ekstraordinære vedligeholdelse af din maskinpark.
Den pludselige stilstand af en maskine kan medføre et betragteligt økonomisk tab, der i en stadigt mere konkurrencepræget verden ikke er holdbart. For at undgå uventet produktionsnedgang er det vigtigt at planlægge de programmerede indgreb til almindelig vedligeholdelse. Vores netværk af uddannede forhandlere er til rådighed for kunderne til udførelse af et hvilket som helst indgreb til almindelig og ekstraordinær vedligeholdelse. Desuden bruger vores autoriserede værksteder kun originale olier, filtre og komponenter fra Dieci for at give den maksimale garanti for holdbarhed, pålidelighed og besparelser på driftsomkostningerne.

GARANTI

Vælg den skræddersyede løsning til din forretning: vores konsulenter vil hjælpe dig med at vælge eller sammensætte den pakke, der passer til dine behov.
Dieci tilbyder en lang række standardløsninger, som er baseret på vores erfaringer gennem 50 år i branchen.
Vores konsulenter er under alle omstændigheder parate til at sammensætte en skræddersyet pakke med udvidet garanti. Alle foreslåede løsninger udarbejdes for at opfylde kundens behov, og de udvikles på basis af mange parametre som for eksempel levetid eller antal arbejdstimer.

FINANSIERINGSYDELSER

Salgsnettet er der for at hjælpe dig med at træffe det bedste valg på basis af dine behov.

Finansieringstjenesterne henvender sig til slutkunden og styres direkte af vores salgsnet. Tilbuddene spænder fra periodisk aktivering af standardløsninger med tidsbegrænsning til vurdering af individuelle finansieringspakker og leasing til subsidierede og operationelle rentesatser.

RMI
Oplysninger om reparationer og vedligeholdelse

I medfør af direktivet 167/2013 stiller Dieci information om reparation og vedligeholdelse af alle Diecis køretøjer til rådighed for forhandlere, faguddannede reparatører og uafhængige operatører.
For yderligere oplysninger skriv til info@dieci.com.